it is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that things are difficult. (the lamb and the lion.)it is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that things are difficult.


jeg har et ekstremt behov for å komme meg bort fra alt jeg kjenner og er vant til nå. å komme meg bort fra mine hverdagslige rutiner og trygge rammer. jeg vil reise bort og lære å leve på nytt. lære å leve det livet jeg har lyst til å leve. jeg vil bli glad i meg selv, opplyst om verden og klok. jeg vil kle på meg akkurat det jeg føler for på morgenen og gå rundt med selvtillit i hvert eneste steg jeg tar. jeg vil reise til ukjente steder og utforske allerede utviklede byer. jeg vil spise god mat med god samvittighet og jeg vil slippe unna å telle kalorier. men tankene mine og min skyldfølelse holder meg igjen. samvittigheten min holder meg igjen. og det er den det er vanskeligst å komme seg unna...


kommentarer til "it is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that things are difficult."

sanjaphoto

14.jan.2012 kl.23:09

Uff, hørtes ikke ut som du har det særlig lett:/ Men håper alt ordner seg og at du får oppleve alt du skrev du ønsket! :) Kjempe fine bilder!

♥ cecilie

15.jan.2012 kl.12:10

så bra skrevet! Kunne vært godt å komme ut av rutinene :)

Håper du får til noe av det du har skrevet da!


legg igjen en kommentar.
Photobucket

kine emelie.

17 år. bartebyen. medier og kommunikasjon. fotografi. mote. tanker. følelser.
twitter. bloglovin.


min profil
arkiv.hits