the lamb and the lion. -
saturday is the sixth day of the week following friday and preceding sunday.

i går var en superfin lørdag. jeg ble vekket til en herlig lørdagsfrokost klokken halv elleve, før turen gikk til feriehuset vårt sammen med mamma, pappa, søstra mi, maria, og hunden hennes, betty. der drakk de voksne kaffe (hoho) og vi spiste boller, berlinerboller, kanelsnurrer og sjokolade. og til middag spiste vi hjemmelaget pizza! gjorde omtrent ikke annet enn å spise, le og snakke. på kvelden kjørte vi hjem igjen, og jeg og pappa dro på besøk til bestevenninna mi og faren hennes (pappa er altså kompis med han, hehe). der spiste vi taco og så melodi grand prix. fantastisk dårlige finalister! nesten så jeg ble flau selv da benedicte adrian kom på scenen med de to ungguttene som kunne vært hennes egne sønner... ehe. men en superfin dag da, alt i alt! weekends don't count unless you spend them doing something completely pointless.

god kveld! denne lørdagen har vært helt topp for min del, og nå er jeg så klar for senga at jeg kunne løpt et maraton for å kommet meg til den. heldigvis er ikke det nødvendig, og jeg kan legge meg i den herlige senga mi, trøtt og kvalm etter altfor mye lørdagsgodteri. det kommer et innlegg om lørdagen min i morgen, så stay tuned! pusspuss og god natt.

i always write 'wake up' on my to-do-list so i can at least accomplish one thing a day.

god morgen. nå har jeg nettopp spist frokost, etter en altfor kort natt. skulle gjerne likt å sove i to-tre timer til! men om fem minutter må jeg begi meg på min daglige gåtur til bussholdeplassen, så halvsove på bussen til skolen også ha to timer gym nå på morgenkvisten. ingenting kunne fristet mindre akkurat nå, faktisk. men jeg får bare se positivt på det, ehe! men nå må jeg stikke, håper dere får en superduperfin torsdag! pusspuss.we all take different paths in life, but no matter where we go, we take a little of each other everywhere.

god onsdagskveld, alle sammen! akkurat nå sitter jeg godt plantet i senga med nektariner ved min side og hotel cæsar på tven.. bare for å få tiden til å gå, altså. ellers har jeg vært på skolen i dag, og rett etter dro jeg på trening. ble ellipse, mølla og kun litt styrke i dag, ettersom jeg er ganske så støl etter mandag enda. så ble det en liten tur på butikken for å handle inn middag. det ble squashetti (altså squash i strimler i stedet for spaghetti) med karbonadedeig, ketchup og tomat. supergodt! etter middagen så jeg filmen thirteen, en ganske bra og sårbar film. men nå får det være nok snikksnakk! håper dere får en fin kveld videre, pusspuss. (også slenger vi på noen egobilder på slutten, bare fordi jeg er så fornøyd med meg selv... yeah right...)


come, let us have some tea and continue to talk about happy things.

heia, og god tirsdag! denne dagen har vært utrolig lang, om jeg skal si det selv. jeg var på skolen fra kvart over åtte til ti over tre, og når man kun har mediefag hele dagen sier det seg jo nesten selv at dagen blir lang. høydepunktet i skoledagen var vel da jeg kjøpte meg et vaffelhjerte med hvitost til lunsj. nam. etter skolen tok jeg bussen til byen og så litt i butikker, før jeg hoppet på bussen til rissa. så nå er jeg godt plassert hjemme hos mami og papi, god og mett etter å ha spist verdens beste wok til middag. ellers drikker jeg te og leser i magasiner at the moment (og fryser, så må ha på meg en poncho, hoho), og prøver bare å nyte at det er ganske lenge igjen av denne kvelden. håper dere får en superfin tirsdagskveld.no matter how good or bad you think life is, wake up each day and be thankful for life.

god morgen, skjønne. i dag er det nok en søndag, og nok en dag med grått vær her i trøndelag. men jeg skal ikke la meg deppe for den grunn, for da blir jeg bare enda mer nedtrykt enn jeg allerede er. heldigvis startet dagen bra klokken elleve med en herlig frokost sammen med mamma og pappa, og nå har jeg skiftet og skal straks komme meg ut døra og ut på en aldri så liten powerwalk. får se om det blir en joggetur i stedet, ettersom jeg har ganske så mye energi i dag, men skal ikke ha for store forhåpninger for meg selv. håper dere får en fin søndag og at dere husker å smile selv om ting virker litt umulig akkurat nå! pusspuss.

les mer i arkivet » Januar 2012
Photobucket

kine emelie.

17 år. bartebyen. medier og kommunikasjon. fotografi. mote. tanker. følelser.
twitter. bloglovin.


min profil
arkiv.hits